Aktiviteter

Go-kart

Go-kart sesongen har åpnet igjen, vi kjører med elektriske go-karts med 4 karter i samme heat. Her er det kamp mot klokken for å sette en så rask som mulig rundetid. 

Hurtigløp

På vår 400m hurtigløpsbane er det mulig å gå hovedsakelig på lengdeløpskøyter men utenom det faste treningstider er isen tilgjengelig for hvem som helst på hvilken som helst skøyter. 

Ishockey/kunstløp/kortbane

Vi har et fullskala 30X60m isflate som kan brukes til Ishockey, kunstløp og kortbane. Hvis det er ønskelig med kortbane aktivitet er det bare å ta kontakt med banemannskap for å leie banen inkludert putter til kortbanetrening. 

Curling

Hvor curlingbane er tilgjengelig for utleie når som helst. Minimum pris ligg på 500,- i timen og dette er da inkludert leie av curlingsteiner. Vi tilbyr også instruktør, for mer info tar kontakt med oss. 

Fotballbane

Innendørs kunstgressflate som er en stor 7-erbane men som kan også brukes som et veldig lite 9-erbane. Banen blir brukt hver dag på kveldstid av det lokale fotballlagene FK Fosen og ØBK. I helgene er banen tilgjengelig for hvem som helst. 

Se åpningstider og priser for mer info.